Несесер

Сняг или бял пясък: моите два козметични несесера за зимно слънце

Заснежените писти или плажните ивици? Каквото и да е, има няколко съществени правила, с които трябва да сте запознати, за да подготвите кожата си.

Сняг или бял пясък: моите два козметични несесера за зимно слънце

Банско? Тайланд? Рио?  Тин? Какво си избрахте за този сезон? Заснежените писти или плажните ивици? Каквото и да е, има няколко съществени правила, с които трябва да сте запознати, за да подготвите кожата си. Агресията на слънчевите лъчи е активна през цялата година. Ето защо ви предлагаме два козметични несесера, подходящи за този сезон, а вие ще трябва да изберете вашия, според дестинацията за почивка, която сте предпочели.

Перфектен козметичен несесер за зимни спортове

Никога не се пазим достатъчно от слънцето, когато отиваме за няколко дена на ски... Отразените от снега лъчи са изключително агресивни за кожата. Още повече, че ако тялото е добре защитено от топли дрехи, то лицето лесно става жертва на студовете, които понякога са изключително големи. Резултатът: раздразнения, зачервявания, понякога дори залющване, особено при по-чувствителните кожи.Когато подготвяте куфара, помислете за тези няколко незаменими продукта:

1. Енергизиращ серум от линията Benefiance на Шисейдо. Предназначен за фините, дехидратирани и изморени кожи. Той позволява да възстановите нивата на влага в дермата. Нанесете го сутрин, преди първото излизане от дома, за да помогнете на кожата да се чувства комфортно през целия ден.

2. Интензивно подхранващ и възстановяващ крем от линията Skin Energy на Juvena. Този крем е истински еликсир за сухата и фина кожа. Можете да го нанасяте неограничено сутрин и вечер.

3. Слънцезащитен крем със  SPF 50 от Lancaster. Отразяването на слънчевите лъчи от снега и завишената надморска височина са фактори за особено агресивно и интензивно UVA/UVB планинско лъчение. Фактор SPF 50 е задължителен. Нанасяйте слънцезащитния крем върху вашия дневен крем всяка сутрин. Бъдете спокойни: нанасянето на два крема един след друг няма да промени техните индивидуални ефекти.

4. Слънцезащитен компактен фон дьо тен SPF30 от Shiseido. Той се нанася над вашия слънцезащитен крем, с помощта на гъбичката, която го придружава. Така ще останете прелъстителни, дори и в планината.

5. Балсам за устни I love… Този балсам хидратира в дълбочина вашите устни. Придава им блясък, благодарение на фотоотразяващата пудра, която се съдържа в него. Носете го винаги във вас, за да го нанасяте, когато имате нужда.

6. Крем за ръце със SPF 8. Активен анти-стареещ крем за кожата на ръцете, който успешно се справя с дехидратация, загрубяване и наличие на възрастови пигментни петна, както и предотвратя появата на нови такива. Кръвообръщението на кожата на ръцете и основата на ноктите е стимулирано с Витамин Е, а специално разработената силиконова смола невидимо филмира кожата на ръцете, за да ги защити от вредното действие на студа.

Следва предложението ни за всичко необходимо за кожата за една прекрасна зима на плажа.