Несесер

Спечелете крем за лице bioten CC Skin Moisture

Разкошната ни изненада за теб са продуктите bioten – истинско спасение за забързаните дни, които неизменно следват празничната омая.

Спечелете крем за лице bioten CC Skin Moisture

Здравейте! Тези от вас, които ще получат като подарък крем за лице bioten CC Skin Moisture:

1. Боряна Бояджиева

2. Янка Генчева

3. Изабел Георгиева

4. Невена Батаклиева

5. Мария Крумова

Честито!

......................................................................................................................

Прекрасни подаръци ли получи за Коледа? Ние – да. Хо-хо. Но толкова много обичаме радостната суматоха около избирането, опаковането, даването, получаването, ахкането, изобщо цялото вълнение на това да зарадваш някого от сърце, че не можем току така да се примирим, че дните на чудесните изненади толкова бързо отминаха. Затова – нека има още!

Разкошната ни изненада за теб са продуктите bioten – истинско спасение за забързаните дни, които неизменно следват празничната омая. Иновативната формула едновременно хидратира кожата благодарение на специалната система HYDRONUTRIENT 24H и природния екстракт от дюля, изравнява тена, прикрива несъвършенствата, дава незабавен блясък и предпазва от вредните лъчи с SPF 20, идеален за града. Чудесният всичко-в-едно bioten Skin Moisture Colour Correction се грижи за безупречния ти вид само с една стъпка и то със 100% натурални съставки и минерални пигменти, които няма да натежат на кожата ти. Попива за секунди и те оставя с онова идеално усещане за мека, защитена, отлично изглеждаща кожа на лицето. Вариантите са 2, светъл и средно тъмен, формуливани внимателно така, че гарантирано ще ти паснат.

Подаряваме 5 кремчета, и едно от тях просто трябва да бъде твое, затова, моля, регистрирай се тук