Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Спиралата, която впечатлява

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

За UNLIMITED, спирала на L’Oreal, досега не съм срещала негативни отзиви. Светкавичният й глобален успех се дължи на два факта: първият е, че успява да постигне това, което всяка спирала би трябвало да постига – повдигане, извиване, издължаване и запазване във времето (до 24 часа). Другият е, че има суперудобен апликатор във форма, която не бях виждала досега. Дизайнът е такъв, че и най-несръчните сред нас да могат да преодолеят всички лимити и да се справят бързо и лесно със задачата да достигнат до абсолютно всички мигли.

За UNLIMITED L’Oreal дебютират нова формула, съдържаща полимери и много богата на черни пигменти надграждаща се гладка текстура, която обгръща всяко косъмче и създава ефект на екстремно извити и повдигнати мигли.

Четката има две позиции – права и наклонена. Правата позиция е за ефект на дълги и извити мигли. Нанася се по традиционния начин, както всяка една спирала. Втората позиция е наклонената – с нея се достигат най-късите мигли и се постига ефект на интензивност и при тях. Нанасянето става от външния към вътрешния ъгъл на окото. По този начин късите мигли биват подчертани, подсилени и закрепени за мястото им.

Тази малка хитринка в дизайна има огромен ефект – преходът между двете позиции на четката е лесен, достигат се всички мигли и не се цапат клепачите, което е още един преодолян много често срещан проблем при нанасянето на спирала.

Контролът е пълен, а всички търсени ефекти са постигнати на професионално ниво без присъствието на гримьор професионалист. Цената е повече от разумна. Коя не би искала UNLIMITED в козметичната си чантичка?

С подкрепата на L’Oreal

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.