Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Стъпка по стъпка: 19 новогодишни прически с кок

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

В новогодишната нощ сме по-склонни да празнуваме навън, отколкото да останем вкъщи. Планираме къде да прекараме вечерта дори няколко месеца по-рано. Резервираме хотел, цяла вила, оставаме в България, заминаваме за чужбина. Независимо къде ще бъдем, трябва да изглеждаме блестящо, докато отброяваме последните секунди на 2018-а. А какво отива повече на красива празнична рокля от прибран, стилен кок? Не е нужно да ходите до фризьорския салон, за да го имате. Може да се направи изключително лесно, само с няколко стъпки.

Вижте в галерията нашите 19 предложения за кок, извикайте приятелка, за да ви помогне или го направете сами!

Габриела е Везна, която обича да има задачи, затова не се затруднява да поддържа няколко баланса едновременно – между момичето от село, защото е израснала там, и момичето от града, което е днес; между изучаването на PR и практикуването му; между поезията в душата си и прозата на задушаващите делници. Страхува се от тъмното (затова се старае да внася светлина), от неверни приятели (...