Несесер

Triphasic: най-популярният продукт срещу косопад

Проблемът, с който се сблъскваме най-често през есента

Има много причини да харесваме есента, но така, както старателно обновяваме гардероба си, за да я посрещнем по най-добрия начин, внимателно пренареждаме и козметичния си рафт. Просто защото преходният период към студените месеци изисква повече грижи не само за кожата, но и за косата ни. Лятото и слънцето е оставило следите си по тях, но това е периодът, в който сякаш косопадът напомня по-осезателно за себе си. И, не, смяната на прическата и освежаването на краищата съвсем не помагат. С времето и напредването на възрастта косата изтънява, изглежда по-тънка и оредява, а пандемията също оказа своето въздействие, защото според проучване на Indiana University, САЩ , 32% от пациентите с Covid- 19 са се оплакали от косопад в седмиците и месеците след преболедуването. Сигурни сме, че имате поне една или две приятелки, които са ви споделили за същия проблем след прекаран вирус.

Като Момичета, на които суетата не им е чужда, добре знаем как косопадът може да повлияе на настроението и самочувствието ни, затова се стараем да взимаме мерки навреме. Това означава обаче и правилен избор на продукти, които ще ни дадат възможност да поемем пълен контрол над косопада. Да, готови сме да го направим! Затова се насочихме към Rene Furterer и една от последните им иновации, която носи името Triphasic Progressive. Оригиналната му формула, базирана на етерични масла и растения, признати в медицината, непрекъснато еволюира, за да се превърне в най-модерната технология, по-ефикасна и лесна за употреба. Тази нова експертна грижа под формата на концентрат не само осигурява обновяването на жизнения цикъл на косата, но и таргетира всеки ключов етап на жизнения цикъл, за да забави косопада, да стимулира растежа и да съживи фибрите. Сега в продукта е добавен екстракт от Мангостин, който заедно с това прави косата по-силна и здрава.

Изключителната природа на формулата на Triphasic Progressive се основава и на уникално постижение да комбинира три фази - водна, маслена и прахообразна, за да запази целостта на всяка съставка и да увеличи ефекта върху растежа на косата. Флаконът има уникална винтова система, която осигурява оптимално смесване и запазване на скъпоценните ключови съставки, защитавайки ги, докато не станат необходими. 

Triphasic Progressive се използва при прогресивния косопад, който е хормонален или наследствен. Самият продукт трябва да се прилага на чист и влажен скалп само два пъти седмично през първия месец, след това веднъж седмично за следващите два месеца. Текстурата му е лесна за нанасяне и попива бързо, без омазняващ ефект, затова няма нужда да се изплаква. За по-добри резултати ви препоръчваме комплексна терапия, която включва и хранителната добавка Vitalfan Progressive с комбинация от витаминен комплекс и растителни екстракти, стимулиращи растежа на косата, а това са биотин, витамин B6, антиоксидантите витамини Е и цинк и витамин А.

Но ако страдате от реактивен косопад, който обикновено се отключва от стрес, емоционална травма, бременност или хранителен режим, тогава трябва да изберете комбинацията от концентрата Triphasic Reactional и хранителната добавка Vitaflan Reactionnelle. Една изключително лесна и ефективна терапия за подсилване на растежа, която забавя косопада и укрепва и подхранва косата. Triphasic Reactional има благоприятен ефект върху космените фоликули, подкрепя микроциркулацията на кожата на главата, регулира секрецията на себум, стимулира растежа и възстановява гъстотата. Това се дължи на комбинацията от биотринин, pfaffia (бразилски женшен), екстракта от тиквено семе и този от горчив портокал. Използва се по същата схема, както и Triphasic Progressive.

Към всяка от терапиите можете да добавите в рутината си и шампоана Triphasic, защото той се използва и за двата вида косопад. В неговата формула също има етерични масла и подпомага доставянето на хранителни вещества, които са важни за растежа на здрава коса. Какво повече може да искаме от есента.

С подкрепата на Rene Furterer