Несесер

Тялото, което заслужава новия бански на плажа

Elancyl My Coach – минимално усилие и вълшебните съставки

Колко пъти съм се заканвала, че ще променя начина си на живот от следващия понеделник, следващия месец или есента. Стотици пъти съм ограничавала захарта, тестените продукти и газираните напитки. Изпробвала съм всички възможни диети. Десетки пъти съм обещавала пред огледалото, че ще ползвам стълбите вместо асансьора, че ще си сваля фитнес приложение (което този път наистина да ползвам!), че ще ходя на работа с колело и че няма да ограничавам танците до два пъти годишно в някоя лятна дискотека. 

И макар че от време на време успявам да намаля килограмите и да се постегна от временния ентусиазъм за спорт, в последните години ми става все по-невъзможно да се преборя с враг номер 1 на всички жени – целулита. От години се оправдавам с храната, с децата, с работата, със стреса ... Но истината е, че досега не бях открила нищо, което наистина помага. И то не за месец или два, като болезнените масажи и скъпите процедури, а трайно. И така, докато не срещнах моя истински съюзник в борбата с целулита – ELANCYL MY COACH!

Вдъхновен от спортисти, продуктът подсилва цели четири пъти ефекта дори и на най-малките двигателни усилия, които полагам всеки ден. Затова и вече се любувам на морските залези с леко сърце, защото знам, че една десетминутна разходка по плажа в комбинация с моя "личен треньор", ще изглади кожата на проблемните ми зони и ще ми даде така липсващото в последните години самочувствие на плажа. И ще ме вдъхнови да се появя с новия си (малко изрязан) бански. 

По-стегнатата и тонизирана кожа се постига с минимално усилие и с вълшебните съставки в продукта – микроводораслите Tisochrysis lutea, обитаващи морските води около вулканичните Канарски острови, кофеинът, който освобождава липиди, и бръшлянът, който в комбинация с масаж стимулира физиологичното дрениране, стяга и тонизира на кожата.

Продуктите ELANCYL имат поразителен ефект и спомагат за справянето с портокаловата кожа. А в комбинация с Eнергизиращата ексфолиант пяна и капсулите Slim Design на козметичния бранд, се радвам на още по-стегнат силует. Капсулите Slim Design, обогатени с кафяви водорасли и гуарана, спомагат за намаляване на теглото и усещането за глад. Обогатени с витамини C, B2, B3 и B6, те допринасят за поддържането на тонуса, намаляват чувството за отпадналост и умора. А кремообразната пяна, която ексфолира, изглажда и съживява сиянието на всяка кожа, независимо от пигмента и вида ѝ. 

С подкрепата на ELANCYL