Несесер

Възрастта не е фактор със серумите на Shiseido

Серуми Bio-Performance Skin Filler на Shiseido

Възрастта не е фактор със серумите на Shiseido

Снимки: Орбико България/Shiseido

Да страдаме заради възрастта си или да остаряваме красиви и уверени? Може ли 50 да са новите 40? Да! Жените днес приемат възрастта си, когато успеят да ограничат видимите признаци на годините. Решение има и то идва от лабораториите на Shiseido. Bio-Performance Skin Filler с незабавен ефект  и то у дома.

Още от основаването си през 1872 г. Shiseido слива изкуство и наука, за да създаде необикновена красота –красота, която е актуална и се развива с времето. Тази визия е толкова жива сега, колкото и тогава. Живеем в свят, в който красотата е неотменна част от щастието, а с продуктите на бранда вече може да се чувствате красиви и уверени въпреки възрастта. 

Дуото серуми Bio-Performance Skin Filler е предназначено за всички жени, които са загрижени за появата на видимите признаци на стареене и са проактивни в своя подход към красотата. Жени, които търсят високоефективни, иновативни продукти, които са в състояние да осигурят на тяхната кожа видимо по-младежки вид. Жени, които са привлечени от впечатляващите, незабавни резултати от естетичните процедури, но все още се колебаят да се подложат на тях.

Представете си, че възрастта вече не е фактор и  не се отразява върху лицето - дали това e нова реалност? Да. Благодарение на новите постижения и решения, които дават нови хоризонти на младостта! 

Хиалуроновата киселина царува като безспорен господар в света на козметичната индустрия, а Shiseido е първата японска козметична компания, която успява да произведе биотехнологична хиалуронова киселина за козметични цели! Поради големия размер на своята молекула с високо тегло, силно хидратиращата и с изключителен филър ефект хиалуронова киселина не може да проникне в кожата. Затова, традиционно тя действа само на повърхността. Досега в козметиката, едно от решенията беше да се използват фрагменти от хиалуронова киселина (наричани хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло), за да се осигури нейното проникване в кожата.

За съжаление, този интересен процес не е в състояние да запази хидратиращите и филър свойства на оригиналната хиалуронова киселина с високо молекулно тегло - колкото по-малка е молекулата на хиалуроновата киселина, толкова повече намалява нейната способност за задържане на вода и следователно нейната сила за осигуряване на обем.

Гениалното решение на Shiseido e откритието MolecuShift Technology, резултат на 30-годишни проучвания. Тази иновативна технология успява да използва пълния потенциал за обем и хидратация на хиалуроновата киселина в козметиката против стареене. Тя е вдъхновена от естетичните процедури, изпълва кожата с хиалуронова киселина за мощна хидратация и уплътняване. Веднага придава на кожата по-младежко излъчване.

Зад технологията MolecuShift стои идеята за използване на електростатичните сили. Промяна на размера на хиалуроновата киселина със запазване на нейната молекулярна структура непокътната е сбъдната мечта в козметиката! Иновацията е базирана на стратегия в две стъпки. Компресиране на хиалуроновата киселина, което да ѝ позволи да проникне в кожата, като същевременно бъде запазена нейната молекулярна структура. А след като вече хиалуроновата киселина е в кожата, уголемяване до първоначалния размер за незабавен филър ефект от дълбочина.

За да използва технологията MolecuShift в грижата за кожата и за осигуряване на незабавен филър ефект, Shiseido разработи два взаимно допълващи се и неделими серума. Дуото серуми Bio-Performance Skin Filler доставя всички ползи от хиалуроновата киселина директно в сърцето на кожата.

Нощният изпълващ серум NIGHT INFILL SERUM съдържа компресирана хиалуронова киселина (хиалуронова киселина с високо молекулно тегло + компактор), която през нощта постепенно прониква в кожата.

Дневният серум за активация DAY FULL EXPANSION SERUM съдържа „активатор“, който преразпределя компактната хиалуронова киселина, проникнала през нощта в кожата, и й позволява бързо да възвърне първоначалния си размер и свойства.

Резултатът: Кожата изглежда уплътнена в дълбочина и подмладена. Това ново поколение грижа за кожата против стареене вече използва целия потенциал на хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло за съдаване на обем, без нужда от инвазивни методи. Това е истинско постижение и пробив в козметиката.

Още с първото използване серумите Shiseido Bio-Performance Skin Filler незабавно подхранват кожата и възвръщат нейното младежко излъчване и гарантират видима ефективност. Дуото е перфектно допълнение към вашият ежедневен ритуал за красота.

Нанасяйте нощния изпълващ серум вечер на чисто лице и преди нощния крем. Сутрин нанасяйте дневния серум за активация отново на чисто лице и преди дневния крем. Само след ден употреба използвалите дуото отчитат, че кожата им изглежда по-млада, заредена е с обем, усеща се по-еластична, фините линии са по-малко видими, заличават се и дълбоките бръчки.

Не на последно място обърнете внимание и на луксозната опаковка, която е създадена с грижа за природата! Всеки серум Shiseido Bio-Performance Skin Filler е проектиран със система за сменяем пълнител, за да се намали пластмасовия отпадък.

Вече имаме свой съюзник за красива кожа!

С подкрепата на Shiseido