Несесер

Здрава кожа, чисти океани, съхранена младост

Avène SPF 50+ се грижи за няколко неща едновременно.

Твърде лепкаво, твърде мазно, твърде много лъщи, оставя бели следи... Kак спокойно да се наслаждаваме на слънцето без стандартните неудобства? Слънцезащитните продукти често получават негативни отзиви, въпреки че вече всички знаем за вредата от излагането на слънце. Проблемът е, че са по-тежки от ежедневните кремове, и това им личи. Имиджът им сериозно пострада и когато стана ясно, че заедно с репелентите са сериозен враг на океаните и кораловите рифове.

Това лято всички имаме късмет - възрастните, децата и океаните, защото Дерматологични лаборатории Avène знаят от какво се нуждаем и на базата на своя 25-годишен опит във фотозащитата са обновили формулите си така, че да няма недоволни. Вече предлагат още повече удоволствие при употреба, по-богата гама продукти и най-важното за природозащитниците - по-сериозна ангажираност спрямо околната среда. Всички слънцезащитни продукти са биоразградими, имат ниска степен на усвояване от водните организми и оставят отпечатък само върху приятните ни спомени, не върху природата.

Любимата на много хора по цял свят слънцезащитна серия за лице SPF 50+ е създадена специално за чувствителна кожа и вече е напълно обновена - нови съставки, събуждаща сетивата формула и иновативна nude текстура. Защото голото е секси, нашата кожа, погалена от слънцето и от Eau Thermale Avène - също. 

За да различим лесно новите продукти, опаковките са различни от досегашните и спокойно може да търсите просто "оранжевата серия". Професионалистите на козметичния щанд ще ви разберат и ще ви предложат да изберете най-подходящия продукт измежду съкровищата на Avène. Сигурно е, че на който и от тях да се спрете, кожата ви няма да изглежда като намазана с маска, нито да лъщи или да оставя следи по дрехите. Тя ще е съвсем като гола, но защитена трайно и подхранена добре. 

Всички продукти се нанасят лесно, текстурите им са гладки и нежни като ласка, бързо се абсорбират от кожата и гарантират сатенен dry-touch финал за двойно удоволствие - и видимо, и сетивно. Допълнителният бонус в реновираните слънцезащитни продукти за лице SPF50+ ми е любим - нов антиоксидант Тиаладин (прекурсор на аминокиселина). Заедно с Пре-Токоферил (прекусор на витамин Е) тези двама съюзници, осигуряват всеобхватна клетъчна защита срещу атаките на свободните радикали, които под въздействието на UV лъчите се активизират и започват да правят пакости по кожата на лицето ни.

Новите продукти в серията SPF 50+ са общо шест (пет с реновирана формула и опаковка и един съвсем нов продукт): крем за суха и чувствителна кожа, който се предлага в тониран вариант обогатен допълнително с фотостабилен витамин C и златисти пигменти, флуид за нормална към смесена чувствителна кожа, също предложен и в тониран вариант (нов продукт). Навсякъде с вас и винаги под ръка е и Reflexe solaire SPF 50+  в удобен джобен формат, който впечатлява с флуидната си текстура.  Марката Eau Thermale Avène предлага слънцезащитен продукт и при кожа склонна към акне в лицето на CLEANANCE слънцезащита – ултра- лека текстура с незабавнo матиращо действие, без лъщене. Разбира се, Лаборатории Аvène предлагат слънцезащитни продукти и за най-нежната кожа в семейството - с новия Reflexe за бебета и деца.  Защото всички обичаме слънцето и няма нужда да се крием от него, колкото и да е чувствителна кожата ни – оранжевата серия слънцезащитни продукти Много висок фактор SPF 50+ от Eau Thermale Avène са предназначени за всеки тип чувствителна кожа и се отнасят с респект към морските еко системи*.

* с изключение на стик за чувствителни зони

С подкрепата на Eau Thermale Avène