Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

5 марки, които трябва да познавате, ако харесвате луксозни мебели

5 марки, които трябва да познавате, ако харесвате луксозни мебели

Fendi Casa

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Луксозните марки мебели са много, но никога не пречи да се направи една малка селекция между тези, които се срещат по-често в категорията. Разбира се, италианските като Visionnaire може би са познати, но нека видим и някои други. А защо не и да си пожелаем някога да си прекарваме времето повече във Fendi Casa, отколкото в Ikea. 

Boca da Lobo

Boca da Lobo е една от най-престижните марки с португалски произход. Достигат високи нива на дизайн, като запазват и традициите на местните производители. В резултат се получават безпогрешни мебели, които всяка луксозна къща би била щастлива да притежава, ако иска да говори на езика на добрия вкус и подчертаната индивидуалност.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boca do Lobo (@bocadolobo) on

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.