Звезди

Дженифър Анистън се извини за срива на Инстаграм с нов пост

За фурора на един дебют

Актрисата събра над 13 милиона последователи в социалната мрежа само за броени дни. Дали защото мнозина очакваха появата на Анистън и в това медийно пространство, или заради първия й пост – селфи с колегите й от сериала „Приятели“, но актрисата предизвика истински фурор. Нещо повече, дебютът й предизвика срив в системата... буквално. Тя събра не само милиони последователи и лайкове само за едно денонощие, но и също толкова репостове, с което счупи няколко рекорда, дори и този на Меган Маркъл и принц Хари с тяхната поява в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Със следващия си пост в социалната мрежа Дженифър обаче се извини за този „главозамайващ“ старт и благодари на всички за милото и бляскаво посрещане в Инстаграм. Мястото, от което дълго време странеше и което вече завладява с лекота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

И до днес ролята й на Рейчъл Грийн остава най-знакова в кариерата й, а след като сериалът „Приятели“ отбеляза своята 25-а годишнина, неведнъж се зададе и въпросът дали няма все пак да видим някога негово продължение. Актрисата наскоро сподели в интервю, че едва ли продължението би било толкова добро като самия сериал и няма смисъл да го съсипват. Това обаче няма да ни спре периодично да си пускаме любими серии и моменти от него, нали?

 

Ralph Lauren с колекция, посветена на "Приятели"