Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Находка на деня: Кецовете, които те правят звезда

Находка на деня: Кецовете, които те правят звезда

Снимки: Марияна Петрова/ mamuri photography

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Находка на деня: Класически кецове Adidas Originals модел Superstar в бяло със зелени ленти 

Ако решим да говорим за модерен градски стил, белите кецове ще са на едно от първите места в списъка ни. Не можем без тях! И защото са удобни, и защото отиват на всичко, и защото не остаряват никога.

Superstar на Adidas Originals e легенда. Не знам дали чифт от тях ще ви направи звезда, но знам, че когато изляза с тях, съм себе си. И общо взето ги нося в няколко разновидности целогодишно.

Зелените ленти с деликатен анималистичен релеф са новият акцент в случая. Моделът, имайте предвид, се предлага и в други цветове. Само си изберете!

С подрепата на District

 

Десислава е момиче, което обича думите – да преоткрива и скрива в тях себе си и всичко. Започва да ги записва, за да не пропусне някой нов ред, многоточие или отклонение. Обича също цветя (в градини), френски прозорци, океан, чай, малини, цвят екрю и вино. И да пътува много обича. Отбелязва синхроничностите по пътя си и така е сигурна в посоката. Има всичко, за което е мечтала, но не спира,...