Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Най-добрата извивка в тялото на жената е нейната усмивка

Най-добрата извивка в тялото на жената е нейната усмивка
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Това са думи на Боб Марли. Започвам с тях, за да ви накарам да... се усмихнете. Нали не сте забравили и това, че усмивката е щастие?

Навлизаме в периода на партитата, момичета! Ще блестим в пайети и впечатляващ вечерен грим. Не знам за вас, но аз вече съм си набелязала три рокли. Обувките, ясно е, ще бъдат елегантни и високи. Аксесоарите ще добавят доза индивидуалност към цялостната визия. Парфюмът ще разказва празнични истории. Ще овековечим миговете с десетки, дори стотици снимки, а усмивката няма да слиза от лицата ни...

STOP! Сега ще ви призная нещо много лично. На снимки аз предпочитам да не се усмихвам, защото не притежавам т.нар. холивудска усмивка. Искрящо бяла, безупречно красива. Толкова чар и харизма струят от една такава усмивка! Открих обаче решението, вие също бихте могли да се възползвате благодарение на промоцията в дентална клиника "Медикал Дент". При записване на пълен пакет от процедури (3 бр. на стойност от 500 лв. на процедура) получавате като подарък специална писалка да избелване на зъби, с която ще имате възможността да се грижите за блясъка на усмивката си и у дома.

Няколко думи за самата процедура по избелване в "Медикал Дент". Тя продължава около час и е абсолютно безвредна. За да се подложите на нея, трябва да нямате неоправени кариеси. Степента на промяна в цвета на зъбите зависи от изходния им цвят (формиран от фактори като възраст, активен прием на оцветяващи напитки като кафе и кола, също тютюнопушене и някои видове медикаменти) и от стриктността, с която пациентът ще спазва предписаните ограничения. Опресняваща процедура е добре да се направи от 6 месеца до 1 година по-късно.

Промоцията продължава до 21 декември, побързайте да си запишете час! Повече вижте на www.medicaldent.bg.

С подкрепата на дентална клиника "Медикал Дент"

 

Десислава е момиче, което обича думите – да преоткрива и скрива в тях себе си и всичко. Започва да ги записва, за да не пропусне някой нов ред, многоточие или отклонение. Обича също цветя (в градини), френски прозорци, океан, чай, малини, цвят екрю и вино. И да пътува много обича. Отбелязва синхроничностите по пътя си и така е сигурна в посоката. Има всичко, за което е мечтала, но не спира,...