Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Няколко частни острова, които можете да си купите през 2019 година

Няколко частни острова, които можете да си купите през 2019 година

Weelers Island е част от Timble Islands, Кънектикът. Продава се за 2.5 млн. евро. 

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ако сте мечтали за частен остров - ние сме тук с някои актуални предложения. От Австралия до Ню Йорк, пазарът на частни острови е разнообразен и раздвижен. Разбира се, ние по-скоро предпочитаме остров в Тихия океан, но и останалите ни предложения носят красота и очарование!

Освен за екстериора, сме се погрижили да добавим и малко от интериора на прелестните вили, които са построени на тези малки късчета лично щастие за избрани.

Приятно разглеждане!

 

А ако нямате планове за покупка на остров, винаги можете да наемете вилата от "Под небето на Тоскана"! 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.