Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Вече можете да си купите къщурката на Кейт Уинслет от “Ваканцията“

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Един от най-сладките коледни филми е „Ваканцията“. Трябва да го гледате, ако не сте. В него англичанката Айрис (Кейт Уинслет) и американката Аманда (Камерън Диас) решават да си починат малко от любовни проблеми, като заминат във ваканция. Чрез сайт за временна размяна на домове, Аманда дава холивудската си къща на Айрис, а Айрис дава на Аманда ключа от очарователната си къщурка извън Лондон. Honeysuckle Cottage е толкова сладко място, че всяко момиче, което е гледало филма, сигурно си е пожелало да мръзне под завивките, докато Джуд Лоу й донесе дърва за камината.

Къщaта в момента е за продан (от Hamptons International) и теоретично можете да я притежавате. Намира се в селцето Holmbury St Mary извън Лондон и, ако разгледате снимките, ще видите, че всъщност никак не е толкова миниатюрна и неудобна – във филма се казва Rosehill Cottage и е използвана само част от къщата за снимките (по принцип къщата има три спални).

Много от видяното във филма, го има все още – камината, тухлените стени, дървените греди по таваните.... но и всички удобства на XXI век до исканата цена на имота, която е £650,000.

Аз лично определено предпочитам тази, пред къщата на Аманда в Холивуд – помните и нея, нали? Огромна, с басейн и всичко останало ...

И докато решавате за имота, нищо не пречи да гледате отново "Ваканцията" – чудесен е!

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.