Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Не ме карай да бъда шаферка!

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Шаферките – странни създания, принудени да се облекат така, както нареди булката. Ако това сега ви се струва като малка агония, върнете лентата назад и разгледайте какво се е случвало през 70-те и 80-те години на миналия век.

Вижте стила на фотографиите, подредените и композирани в редички и колонки клети девойки, розовото плюшено магаренце, което прилича на куче-касичка, допълващото кадъра плюшено пингвинче...

Ако там някъде някой планира да облече приятелките си в тон със завесите или дамаските на сватбата си, нека знае, че това някои са го преживели вече. Ние няма да се вържем, колкото и да ви обичаме!

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.