Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

По-добро и от чувала на Дядо Коледа!

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Остават малко повече от две седмици до Коледа. Да, декември едва застъпи, но няма да усетим как ще се изтърколи. A от опит знам, че цялото приключение с подаръците не бива да се оставя за последния момент.

Ето защо днес споделям с вас нещо, на което попаднах тези дни. Ако сте от хората, които обичат да подаряват подаръци на всички, и то креативни подаръци, ви предлагам да хвърлите един поглед на това онлайн място. Добре дошли в Лапландия... не, на creativegg.com!

Онлайн магазинът изобилства от най-различни идеи за подаръци, така че ако сте изчерпани, възползвайте се. Ще откриете предостатъчно оригинални и нестандартни варианти, които да ви спечелят по едно "wow" от всеки ценител. Само се разровете из различните секции: за дома, за колеги, за деца, за романтици, за напреднали и т.н. Аз например директно си поръчвам един пиратски тирбушон. А пък този еднорог вече знам на кого ще подаря.

Creativegg предлага и свои авторски продукти. На първо място е скреч картата на България (двата вида можете да видите в галерията ни). Аз лично съм попадала на такива карти, но примерно на Европа или света, дори не съм знаела, че има на България. Е, има, от 2017 г. И мисля, че ваш приятел чужденец би се зарадвал на такъв подарък. 

Чорапи. Да, чорапи! Защото това вече не е подаръкът, който взимаме, понеже не ни хрумва нищо друго. Напротив! Чорапите тук изглеждат не само много качествени, но и са много цветни, весели, забавни. Например този модел по-долу, поднесен като апетитен ментов сладолед с шоколадови парченца. За любителите на бирата също има специални предложения чорапи, наздраве!

По-новите модели пък са предназначени за онези от нас, които знаят как да грабят с пълни шепи от живота. Има за приключенци (Explore the world), за бохеми (Enjoy the good life), за купонджии (Party like a star)... А това, което на мен ми харесва най-много, е опаковката във форма на яйце. Доста идейно и... симпатично!

Споменах приключения и приключенци, затова няма как да подмина нещо, което ми говори на езика на морето, бриза, златния пясък и лятното безвремие. Моят език. Това е една специална кърпа. Защо специална ли? Защото с нея можете да пътувате из цялата галактика. Освен това, както знаем, отговорът на всичко е... 42, не го забравяйте.

В галерията съм подбрала няколко от нещата, които ми допаднаха. За всичко останало посетете сайта на Creativegg.

С подкрепата на Creativegg

 

Десислава е момиче, което обича думите – да преоткрива и скрива в тях себе си и всичко. Започва да ги записва, за да не пропусне някой нов ред, многоточие или отклонение. Обича също цветя (в градини), френски прозорци, океан, чай, малини, цвят екрю и вино. И да пътува много обича. Отбелязва синхроничностите по пътя си и така е сигурна в посоката. Има всичко, за което е мечтала, но не спира,...