Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Тилда, Хендел и 8 щастливи шпаньола

Тилда, Хендел и 8 щастливи шпаньола
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Тилда Суинтън не спира да ни изненадва приятно със странностите си. Този път с видео, режисирано лично от нея и партньора й Сандро Коп.

Шестминутното видео излиза преди лансирането на новия филм на актрисата, „Suspiria“, и е на фона на изпълнение на контратенора Антъни Рот Костанцо по музика на Хендел. В него шпаньолите на Суинтън (8 на брой) тичат, играят, изпълняват трикове сред природата и на забавен кадър демонстрират колко е хубав животът.

Видеото е реализирано с мултимедийната компания Visionaire в рамките на проект, наречен „Glass Hendel“. Проектът, който е „едночасова интердисциплинарна инсталация на живо“, ще се материализира на 25 и 26 ноември в катедралата St. John the Devine в Ню Йорк. Не става ясно дали кучетата на Тилда ще участват.

Видеото на Тилда е второто с „кучешки фокус“ след „Isle of Dogs“ на Уес Андерсън, където тя озвучава Оракъл.

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.