Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Топ 5+1 коледни парчета, които не издържаме повече

Топ 5+1 коледни парчета, които не издържаме повече
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Всички мразим коледна музика, нали? Онази, превърнала се в символ на МОЛ и супермаркет. Не знам защо продължават, аз директно излизам. Иска ти се тази отворена шейна да се забие в някое борче най-после, да си вземат "надеждата добра" и да си я приберат зад касата.

Още около 10-и вече си тотално полудял от "молитви" и "красиви неща". Не го искаш този "приказен сън, изпълнен с любов и тъга", а дори не си украсил пластмасовата елхичка.

Ето краткият списък на това, което трябва моментално да бъде баннато от всеки търговски обект на света. Плюс още едно парче, където сборна формация български естрадни певци ни убеждават, че в "безкрайния свят на нашите дни трябва да има любов и мечти". Добре. Наздраве и джингъл белс!

5. Jingle Bell Rock

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.