Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

24KITCHEN през декември: По-коледно от това няма как да стане!

24KITCHEN през декември: По-коледно от това няма как  да стане!
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Любимите ни празници скоро ще почукат на вратата, а ние не можем да я отворим, без да сме приготвили трапезата! Тя е много през този месец, а специалната коледна програма на 24KITCHEN е страхотен помощник в това отношение. В премиерните епизоди на познатите ни от екрана кулинарни гурута ще се научим как да приготвяме още по-вкусно традиционните коледни ястия.

Професионалните съвети на Марта Стюарт, Рейчъл Алън и Джейми Оливър са полезни и за напредналите в кухнята готвачи, и за начинаещите, като мен, които за първи път ще се включат по-активно в подготовката на празничните вечери. 

Ето какво се очаква през декември по 24Kitchen:

 

"Коледа в стил Джейми"

И през този декември Джейми Оливър ни е подготвил нов прочит на много коледни рецепти в своите специални премиерни издания. Изберете си епизодите, които най-добре отговарят на очакванията ви за коледните ястия и следете програмата на 24KITCHEN, за да не ги изпуснете. Започваме от кухнята на Джейми Оливър в родната му Великобритания и епизода “Коледа в стил Джейми“. В рамките на един час ще се научим как да правим уникални стартери, основни ястия, десерти и напитки, с които да предадем коледния дух. С вкусна храна се потапяме в атмосферата на празничните дни - тя е най-доброто допълнение за моментите, в които стоим в уютния си дом и гледаме мекия сняг навън.

Премиера: 1 декември (събота)

„Италианската Коледа на Джейми“

Интересно за мен ще бъде и изданието от Северна Италия, където кухнята е просто страхотна и ще се убедите сами, защото именно там ще се пренесем. В „Италианската Коледа на Джейми“, британският готвач ще насочи вниманието ни към два специалитета в регион Вале д‘Аоста – сочна пуйка с италиански аромати и невероятна поркета. Именно те могат да се окажат в основата на вашия празник, защото са точно толкова вкусни, колкото изглеждат.

Габриела е Везна, която обича да има задачи, затова не се затруднява да поддържа няколко баланса едновременно – между момичето от село, защото е израснала там, и момичето от града, което е днес; между изучаването на PR и практикуването му; между поезията в душата си и прозата на задушаващите делници. Страхува се от тъмното (затова се старае да внася светлина), от неверни приятели (...