Нещо очаквано

Искра Ангелова ще води онлайн дискусия за бъдещето на културата

Депутати и кандидат-депутати отговарят на въпроси за свободата на словото

Искра Ангелова ще води онлайн дискусия за бъдещето на културата

Днес в онлайн предаването „Видимо и невидимо” депутати и кандидати-депутати ще обсъждат на живо темата за свободата на словото и хляба в изкуството.

Гости на Искра Ангелова ще бъдат Калин Вельов (ГЕРБ), Иван Гранитски (БСП), Васил Гюров (Демократична България), Ернестина Шинова (ВМРО) и Виктор Лилов ("Изправи се!Мутри вън!").

Предаването, което се излъчва всеки ден в 17:00 ч. във Фейсбук и YouTube, излъчва авторски интервюта с изявени представители на политическия, икономическия и обществения елит на България.

Днес участниците в предаването ще разговарят за бъдещето на хората на изкуството у нас и за независимостта на медиите ни.

Малко по-рано журналистът Искра Ангелова отправи призив към потребителите в социалната мрежа да се въздържат от безпочвени коментари с негативен контекст и неуместни забележки: „Дискусиите, разговорите и въпросите, които някой трябва да зададе в България са част от тази напълно забравена у нас свободна журналистика. А професионалната такава не следва да е пропаганда и идеологическо подакване на единомишленици, а спор между различни гледни точки.”

Не пропускайте днешния разговор, той е важен – можете да гледате и да се включите ТУК.  

 

Искра Ангелова: Все още има хора, които си позволяват да мислят сами