Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Караван парти 4 – станахме много!

Караван парти 4 – станахме много!
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Няма нищо по-хубаво от твоето собствено парти – с твоите приятели, на твоето място, с твоята музика. Вече четвърта година в това се убеждават жителите на къмпинг Арапя, които в една юлска вечер празнуват лятото и удоволствието да бъдат заедно. Caravan Party със своето четвърто издание ще ни събере и забавлява този петък, 27 юли.

Мястото вече не е в предния двор на оператора Иван Филчев, защото както самият той казва, "станахме много". Сега сцената ще бъде построена на една съседна полянка и ще започне да посреща изпълнителите още в ранната петъчна вечер. Тази година лайн-ъпът е впечатляващ – "Акага" & приятели, Funky Miracle, Рафи & Trio Trinity, LaTiDa, The Original Arapya Inhabitants.

Зад едно от най-симпатичните събития по Черноморието продължават да стоят местните ентусиасти от Арапя, които на шега, на майтап, превърнаха една спонтанна идея в сериозна традиция. Партито се случва благодарение на "Оригиналните жители на Арапя", както са се нарекли организаторите Иво от "Акага" и операторът от bTV Иван Филчев, и със съдействието на Tuborg, Вила Залива, Sailor Jerry. Афтърпартито по традиция е в бар "Pampero".

Облечете си най-лежерните дрехи, сложете удобни обувки и елате да потанцуваме. А дотогава вижте видеото, за да си припомните миналото лято...

 

 

Момиче с много имена – ако Левена ви е трудно, можете да я наричате Лена или Вени. Тези, които не чуват добре, може един-два пъти да се разминат и с Невена. Празнува имен ден на Цветница не защото така е решила, а защото баба й е от шопския край, където на „невен“ казват „левен“. За най-лесно – тя е Невена с „л“, но в никакъв случай не Невел...