Нещо очаквано

"Лагерът на доброто настроение“ - една гореща дестинация в първия уикенд на август

Плажът на къмпинг Каваци посреща Jacobs Ice Camp със специална музикална програма, плажни игри и ice бар с Jacobs Ice Cappuccino

"Лагерът на доброто настроение“ - една гореща дестинация в първия уикенд на август

По традиция първият уикенд на август, наричан от много „малкият July Morning”, посвещаваме на морски приключения. Впускаме се в най-незабравимите партита за сезона, вълнуващи срещи, лежерни слънчеви дни и щедро събиране на тен. Най-горещата дестинация в първия уикенд на август безспорно е второто издание на „Лагерът на доброто настроение“ – Jacobs Ice Camp!

След първото си издание той очаква своите посетители и за второто (и за съжаление – последно) на 1 и 2 август на къмпинг Каваци, бар "Куче&Куче"! На Jacobs Ice Camp отново ще ви очакват много плажни игри, забавления и свежа музика, а също така и специалният Ice бар, зареден с ледено капучино в два страхотни вкуса – Original за любителите на класическите и Salted Caramel – за тези, които обичат да експериментират!

Приготвяме куфар с instagrammable бански и вече отброяваме дните, докато не дойде моментът да усетим соления дъх на морето и да разпуснем с ледено айс капучино. И като споменахме забавленията, освен свежите музикални ритми през целия ден, за доброто настроение на посетителите ще се погрижи прекрасното градско момиче Ирина Денева, известна с любимото на всички Shame Party. Освен на страхотния й стил, винаги сме се възхищавали на завидните умения на Ирина зад DJ пулта. Затова нямаме търпение да потанцуваме под летните ритми, които е подготвила.

За тези от вас, за които спортът е удоволствие и които нямате нищо против високите температури, за да се раздвижите, организаторите са предвидили активности като плажен волейбол, федербал и джаги. Ако пък предпочитате да се наслаждавате на съботно-неделната лежерност с книжка в ръка или с любимата си музика в слушалките, удобните пуфове и хамаци в Chill зоната ще ви очакват! А отвореният Ice бар ще бъде на разположение на всеки, който желае да се разхлади с чаша вкусно Jacobs Ice Cappuccino.

А за тези, които обичат да улавят летните моменти където и да са, Jacobs имат онлайн игра със страхотни награди. За да се включите, трябва просто да изберете свой любим летен момент, запечатан на снимка, да го споделите в Instagram с хаштаг #JacobsIceSummer, както и да тагнете @jacobs_bulgaria! Можете да се сдобиете с много вълнуващи награди, сред които Jacobs Ice Cappuccino, модерно градско колело и други свежи изненади!

Повече информация относно условията на играта, можете да откриете във Facebook страницата на Jacobs Bulgaria. А повече информация за програмата и активностите в кемпа – във Facebook събитието.

NB! Jacobs Ice Camp призовава всички посетители да бъдат максимално отговорни и да спазват разумна дистанция. Събитията ще бъдат проведени в изключителни условия на сигурност и дезинфекция. Всички работни лица на място ще бъдат оборудвани със защитни маски, шлемове и дезинфектанти.

 

С подкрепата на Jacobs