Нещо очаквано

Лора Дърн силно се надява да има нов сезон на „Големите малки лъжи“

Ще има ли трети сезон на Big Little Lies

Лора Дърн силно се надява да има нов сезон на „Големите малки лъжи“

Лора Дърн

Лора Дърн силно се надява „Големите малки лъжи“ да се завърне и за трети сезон. В интервю за ET на пролетно-лятното модно шоу на Ралф Лорън за 2023 г. актрисата сподели , че „поддържа надеждата жива“ за третия сезон на любимия сериал на HBO.„Казвам, нека се надяваме“, добави тя. 

Нека продължим да питаме, може просто да се сбъдне.

Друга актриса от сериала - Катрин Нютън - също сподели подобно очакване и желание пред  ETОбичам шоуто. То направи много за моята кариера, работейки със страхотни актьори и страхотна история. Направи много за телевизията, така че много бих искала да го снимаме  отново."

„Големите малки лъжи“ се излъчи в два сезона, от 2017 до 2019 г., с участието на звезден актьорски състав –  Лора Дърн, Рийз Уидърспуун, Зоуи Кравиц, Никол Кидман, Шайлийн Уудли, Мерил Стрийп и много други. Сериалът получи признание от критиката и публиката и бе отличен с много награди "Еми" и "Златен Глобус".

Кидман, Уидърспуун и част от другите актьори, играли в сериала, използват всеки повод, за да заявят желанието си за сезон 3, откакто сериалът приключи през 2019 г., но засега всичко е само в сферата на слуховете и предположенията.

 

Програмният директор на HBO Кейси Блойс коментира възможен нов сезон на сериала на презентация на мрежата през юли 2019 г., дни след финала на втори сезон на шоуто.

„Никога не казвай никога“, каза той пред репортери тогава. И продължи с коментара, че за него „на пръв поглед няма очевидна история след втори сезон“, но пък изрично подчерта, че е отворен за продължение.