Нещо очаквано

Музика над тепетата – първият летен фестивал ще бъде в Пловдив

Music Daze

Музика над тепетата – първият летен фестивал ще бъде в Пловдив

Първото лятно музикално събитие ще бъде Music Daze, който ще се случи в Пловдив на 11, 12 и 13 юни. Във фестивала ще участват Nouvelle Vague от Франция, Asian Dub Foundation, които ще долетят от Англия, Burak Yeter от съседна Турция и Ицо Хазарта и Ъпсурт.

Организаторите Blue Hills Events обещават по време на тридневното събитие да има много танци и емоции. Изглежда, че и минута скука няма да има, защото за меломаните ще пеят и свирят още Mе And My Devil, Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други.

Фестивалът ще вдигне всички присъстващи високо, и то в буквален смисъл, защото ще се състои над града. За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика, ще бъде сцена на талантливи музиканти, изпълнена със звук, светлина и песни. Неповторимата гледка към красивия Пловдив в най-доброто допълнение към добрата музика!

Втората среща на българската публика с ефирните Nouvelle Vague обещава да бъде специална. Тяхната музика е сякаш създадена именно за прекрасни летни вечери.

В Пловдив ще можем да аплодираме също и Asian Dub Foundation. Британската група, създадена през 1993 г., продължава и до днес да печели фенове със своя колоритен стил, който е смесица от брейкбийт, дъб, рага и пънк.  

DJ Burak Yeter е пускал музика на международни фестивали като Exit, Tomorrowland и EDC Mexico.  

Ще слушаме на живо и Ъпсурт заедно с Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова.

Music Daze пуска в продажба тридневни билети (тук). Ако капацитетите, свързани с Ковид пандемията, позволят, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. Деца до 9 години влизат без билет. 

 

В Нидерландия и Испания направиха първите големи концерти от година насам