Нещо очаквано

Нова престижна награда за Milde за най-добро качество. Какво я прави толкова обичана?

Milde съчетава трите най-важни женски качества: грижа, взискателност, индивидуалност.

Има продукти, които рязко се различават от останалите на пазара с качеството, посланието и историята зад марката. Такава е тоалетната хартия Milde, която тази година спечели поредната престижна награда за най-добро абсолютно качество на българския пазар, а именно наградата “Qudal” от ICЕRTIAS. Оценката е направена на базата на потребителското мнение от независимо проучване „QUDAL 2024/2025”.

Като всички взискателни жени, потърсихме формулата за успех и перфектно качество, която толкова пленява потребителите. Ето и нашите изводи:

Milde съчетава трите най-важни женски качества: грижа, взискателност, индивидуалност.

Грижа - Milde създава своите продукти с една основна цел – грижа за духа и тялото. Затова несравнимата мекота на Milde се превръща в лукса, с който може да се глезите всеки ден. Milde гарантира най-нежната грижа, с която бихте искали да дарите себе си и вашето семейство.

Взискателност - За Milde съвършенството е най-важен идеал. Качеството се отъждествява единствено с най-доброто, без компромис, каквито сме повечето жени по природа.

Индивидуалност - Milde разбира, че всички сме уникални и уважава разликите ни. Затова предлага разнообразие от аромати, цветове и дизайни, за да бъдете себе си и да изразите своя индивидуален стил.

Формула за успех

Всяка съвременна жена се стреми към успех както в професионалния, така и в личния си живот, опитвайки се да балансира между работа и свободно време. За разлика от повечето марки тоалетни хартии, Milde не означава само „грижа за семейството “. Това е иновативна марка, която акцентира върху „грижата за мен “. Защото няма щастлива майка и съпруга с успешна кариера, без грижата за нея самата да е приоритет. Нежната към кожата тоалетна хартия Milde, с приятен и успокояващ аромат, създава необходимото усещане за релаксираща терапия за сетивата. Всичко, от което се нуждаем в забързания си ден.

Milde e комфорт за цялото семейство. Често е трудно да открием продукт, който да се харесва от всички членове на семейството. Разнообразието от аромати, които Milde предлага, може да отговори на всеки вкус и предпочитания. За едно щастливо семейство.

Milde е създадена в съвременен стил, за да бъде в тон с нуждите на живота тук и сега. Трипластовата тоалетна хартия е направена от 100% целулозa с най-високо качество и парфюмни аромати. Milde е премиален продукт с перфектна комбинация от съвършена мекота, впечатляваща плътност, отлична абсорбация и изтъчен аромат.

Чрез проучването за “QUDAL”, швейцарската организация ICERTIAS измерва удовлетворението и личния опит на потребителите относно абсолютното качеството на продуктите, които се предлагат на пазара. Проучването обхваща повече от 50 различни комерсиални и некомерсиални категории. Всички въпроси са с отворен край, т.е. на анкетираните не са предоставени варианти за отговор, а са избрали свободно имената на бранда, който според тях предлагат най-добро абсолютно качество на пазара. Ето защо наградата е сигурен знак, че Milde не е просто избор между две опции, а абсолютен фаворит на пазара.

Защо я обичаме ли? Защото е изискана, взискателна и перфектна - каквато е всяка жена.