Нещо очаквано

Свят на коктейли & La Primavera

World Class Cocktail Week се провежда от 14 до 20 май.

Свят на коктейли & La Primavera

Казвали сме неведнъж, че обичаме коктейлите, а сезонът им тепърва предстои. Даваме му официален старт с World Class Cocktail Week, като с нас са и прекрасните Лилия и Натали от блога Kinky Potion Portion. Станете част от тяхното пролетно приключение... Наздраве, момичета!

La primavera – пролет; това научихме от курса по италиански, на който ходим всяка събота и неделя.

Как си представяте пролетта? С нови яркозелени стръкчета живот в цялата растителност, с освежаващи непредвидени дъждове, със слънчеви ласки от звезди, музика и любов и с много ягоди – ягоди от тези, истинските, които още отдалеч ухаят на хубост. И на цялата тази пролет е най-добре да се радвате в компанията на своята BFF, нали?

Я сега си представете, че пролетта е чаша и искате да я композирате по най-вдъхновяващия начин: да добавите стръкчета живот, освежаващи елементи, слънчеви усмивки, плодов привкус и сладки приказки.

Ето това правим и ние. Пием пролет. И ще ви разкажем за нея.

В продължение на цяла една специална седмица – от 14 до 20 май – се провежда събитието World Class Cocktail Week, което обединява първокачествени питиета с най-доброто от градската култура.

Казано с други думи, чаши с пролет ще можете да откриете в 11 от най-популярните барове, клубове и ресторанти в столицата.

Дестинациите, предлагащи специално тематично меню, летни градини и гледки отвисоко, са "One More Bar", "5l Speakeasy Bar", "KOTO", "Sense Rooftop Bar", "Oscar", "Cosmos", "Щастливото прасе", "Street Chefs", "By The Way", "Public Bar" и "Спутник".

Освен за професионални бармани и заклети ентусиасти светът на коктейлите ще бъде отворен за всички, които имат желание да научат нещо повече за необятното разнообразие от съставки и начините за тяхното миксиране в съвършената напитка.

За нашето соаре по женски избрахме градината на "One More Bar", където мотото на седмицата е El Tequila & La Primavera. Обичаме текила, обичаме я и пролетта, ето защо не се страхуваме да захвърлим връхните дрехи и да се потопим в света на творческата фантазия и стилните питиета.

Оставете пролетта и останалите сезони да завладеят сетивата ви и си позволете да се насладите на този вдъхновяващ вихър от вкус, осезание, чувства, звук и аромат!

С подкрепата на World Class Bulgaria