Нещо очаквано

Цяла седмица коктейли в града с най-добрите бармани. Идеално!

World Class Cocktail Week в София от 14 до 20 май

Цяла седмица коктейли в града с най-добрите бармани. Идеално!

Всички ценители на изкуството на fine drinking, които искат да научат нещо повече за необятното разнообразие в света на коктейлите и да посетят някои от най-горещите точки в столицата, не бива да пропускат World Class Cocktail Week в София от 14 до 20 май!

World Class е на световно турне със 7-дневно градско преживяване и у нас, което ще събере премиум напитки и градска култура в някои от най-любимите барове и клубове на столицата. След огромния успех на събития в Париж и Лондон World Class Cocktail Week акустира в София, която става домакин на световноизвестни бар звезди – сред тях са Ъруин Триковски, глобален посланик на уиски The Singleton, и Пауло Фигередо, глобален посланик на водка Ketel One. Те ще са нашите гидове през историята на коктейлната култура.

В "By The Way" и "Спутник" ще имате възможността да опитате уникални интерпретации на световноизвестни класики, в "Public Bar" и "Щастливото прасе" ще се срещнете с доказани експерти от индустрията и ще научите всичко за едно от най-модерните малцови уискита – The Singleton. В "Космос" ще царува фаворитът на барманите, "Негрони", а в "Кото" – джин Tanqueray No. TEN и тоник половинката му.

Такова събитие не може да мине и без похапване – за храната ще се грижат Street Chefs и Travel Cocktails със специални оферти. Очакват ви също текила коктейли и благотворителна вечер в "One More Bar", изложба и CÎROC блясък в "Sense", тънкостите на опушените уискита в "Oscar", както и галерия от джин изкушения в "5L".

World Class Cocktail Week е дело на водещата платформа в коктейлната революция и организатор на най-голямото състезание за бармани в света – World Class. Целта е да се популяризират качествените напитки, а хората да бъдат вдъхновени да разширят кръгозора си с малко помощ от някои от най-известните и обичани алкохолни марки и бармани в света.

И така, ако и вие като нас, Момичетата от града, сте фенове на коктейлите и търсите все по-рафинирани миксове, поднесени от точните бармани в точната среда, тази седмица е нашата! Открийте всички локации, част от World Class Cocktail Week, и проследете събитието във Facebook и Instagram.

С подкрепата на World Class Bulgaria