Нещо очаквано

"Забавната страна на джаза" - турне на Брас Асоциация Комбо

Великолепна седморка от джаз изпълнители се отправя на турне

"Забавната страна на джаза" - турне на Брас Асоциация Комбо

Ако обичате джаза, духовата музика, шеметните танци и изобщо доброто настроение, това предложение е точно за вас. Великолепна седморка от джаз изпълнители се отправя на турне!

Сърцето на Брас Асоциация КОМБО са тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Вили Стоянов. След множество брас и джаз проекти и събития, дуетът на двамата сърцати джазмени събира още петима изключителни себеподобни, за да осъществят концерти в седем горещи точки в страната. Това са Тодор Бакърджиев (тромпет, вокал), Милен Кукошаров (пиано), Димитър Карамфилов (бас), Георги Марков (барабани) и Атанас Попов (перкусии).

Момчетата са се заели да ни покажат невероятно забавното лице на джаз музиката. Концертите във всеки град са организирани в две части - ранен концерт в зала, на който музикантите ще покажат истинската си сила и късно клубно събитие за любителите на нощните купони, където бандата ще даде всичко от себе си за доброто ви настроение, а Мишо и Вили ще се осмелят дори да ви попеят.

Желанието на музикантите от Брас Асоциация Комбо е да споделят с повече хора радостта от това, което правят – неуморно, с много обич, енергия  и огромни усмивки. Не се колебайте и се присъединете!

Горещите точки по дати и места са:

12.02 – Русе – Доходно здание (19:00 ч) / клуб МАКС (23:00 ч)

13.02 – Варна –  Концертно студио на Радио Варна (19:00 ч) / Клуб Vintage 33 (23:00 ч)

19.02 – Бургас – Дом НХК (19:00 ч) / Клуб Revolucion (23:00 ч)

20.02 – Велико Търново – МДТ”Константин Кисимов” (19:00 ч) / Клуб MELON (23:00 ч)

26.02 – Стара Загора – Драматичен театър „Гео Милев” (19:00 ч) / Клуб JAM (23:00 ч)

27.02 – Пловдив – Дом на културата „Борис Христов” / Клуб Библиотеката

11.03 – Габрово – зала „Възраждане” / Клуб Soprano


Билети можете да намерите на касите в мрежата на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията, а в деня на концертите и на място.
* Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварфителното им закупуване.