Нещо очаквано

Време е за нощен живот! Ето 5 клуба, чиято програма следим

Няколко възможности за парти в София още днес

"Въпросът с дискотеките има две страни
без дискотеки щяхте да сте девствени."

Този рефрен от новата песен на Ицо Хазарта "Само споко" идва тъкмо навреме – днес отварят клубовете, дискотеките и нощните барове. Честито! Някои от тях бяха със затворени врати в продължение на шест месеца, а други дори по-дълго.

Съгласно заповедта на здравния министър Костадин Ангелов, подписана на 8 април, нощните заведения ще могат да работят, но при строги мерки за сигурност, като ще се допуска използването на не повече от 50% от капацитета им. Това е поредната стъпка у нас в посока разхлабване на противоепидемичните мерки. 

Направихме бърза селекция на партита и концерти, планирани за днес, деня на Отварянето, като погледнахме и програмата на любимите ни места за предстоящия месец. Очакват ни страхотни предложения - целият бранш е чакал именно това разхлабване на мерките, за да ни засипе с предложения, а от нас като клиенти зависи да им помогнем да продължат да съществуват въпреки пандемията. 

Club Terminal 1

След половингодишно прекъсване клуб Терминал 1 продължава традицията на ретро-партитата, които дълги години владееха нощна София във всеки един четвъртък. Голямата вълна стартира именно от същото място - тогава още Escape, и бе подета от още няколко клуба, включително Строежа, преди да стане масово явление. 

В следващите дни ще имаме шанса да посетим 90's kids Party в петък, както и новата доза от HMSU: ДРЪМ и БАСС Работници в събота. Електронното парти ще 8 артисти с ексклузивни дръм и басс сетове. Има и международно участие сред диджеите. 

Има още...


Maze

В края на един почти нулев сезон за Maze, отново с нестихваща надежда клубът отваря врати за няколко наистина специални събития. Стартът ще бъде поставен днес с Уикеда! И да, култовата група отново ни е подготвила специална изненада.

Следващият голям концерт, обявен от Maze, е на 14 май. Тогава сцената на ул. Христо Белчев ще приюти легендарните Ревю, а ние ще пеем с тях текстовете на песните им, защото просто няма друг начин - страхотни са.

Има още...


Kino Cabana

Лятната сцена с бар и разнообразна културно-музикална програма отваря врати за новия си сезон днес с диджей парти. Зад пулта ще бъде Sillia, а входът е свободен.

В петък откритата сцена ни посреща отново с DJ сет, дело на Santo Domingo, а на 1 май там ще се състои премиерата на новото видео на Ицо Хазарта, но билетите за това събитие вече са разпродадени предварително. На 5 май ще може да се насладим на Dead man's hat  Acoustic Live, а на 11 май сцената ще превземе Свилен Ноев, също акустично.

И още...


Carrusel Club

Ако ви се танцува без спирачки – това е вашето парти. Вратите ще отворят в 23 ч., а до полунощ входът е свободен, след това ще трябва да си купите билет.

В петък партито ще бъде под мотото All Eyez On You с DJ Mario, а на 1 май ни очаква Night Circus с Emma & Anatolkin, които всяка събота ще ни забавляват с по-доброто от хаус музиката до днес. Защото да бъдем свободни отново да танцуваме заедно е безценно!

Има още...


Sofia Live Club

"Мusic elevator" е част от стратегията на сдружение "Концерти.бг" за подкрепа на артистите от българската музикална сцена в условията на пандемия. През 2021-ва ни предстоят 10 събития, над 25 групи и повече от 150 артисти. Ще срещнем големи имена от музикалната сцена и обещаващи банди на старта на своята кариера, както и музикални и танцови уъркшопи, джемове и дискусии. Днешната вечер обаче е запазена за Тъпани и гайди и Ямбадон.

На 12 май клубът е избран за представянето на новия албум на Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд "30 год. на път Live". На 14 май е концерта на Ъпсурт заедно с група музиканти, а на 21 май сцената ще бъде завладяна от Стенли.