Общество

Дайте втори шанс на дрехите си: Unboxd Pop-Up Clothing Bazaar

Страхотен начин да пазаруваме модни находки и да подпомогнем опазването на околната среда.

Дайте втори шанс на дрехите си: Unboxd Pop-Up Clothing Bazaar

Да даваш нов шанс на дрехите, е нещо, което за наше огромно щастие, стана много популярно последно време. Много магазини за втора употреба, фейсбук групи, инстаграм профили и приложения се появиха в последните години, което ни дава възможност да продадем дрехите, които вече не носим или пък да станем горди собственици на някоя модна придобивка с висока стойност на по-ниска цена.

Най-важното в случая е, че по този начин подпомагаме природата, като излизаме от кръга на така наречената "бърза мода", в която дрехите се произвеждат в големи бройки, нанасят огромни щети на околната среда и точно след един сезон са непотребни и изхвърлени.

Ако все още не сте опитвали това, за което говорим, този уикенд ви дава идеалната възможност: първият Unboxd Pop-Up в София ще се проведе на 1 октомври (събота) и това е повод за празнуване. Организаторите обещават голямо разнообразие от различни мъжки и дамски артикули, от които ще можем да избираме, удължавайки живота на дрехите!

Базарът ще се проведе на покрива на Barter Community Hub! Ние ще сме там, заповядайте и вие, пък може да намерите някое модно съкровище. Повече за събитието може да откриете тук.