Общество

Harry & Meghan тръгва до дни по Netflix

Все още не е ясна датата на премиерата

Harry & Meghan тръгва до дни по Netflix

Меган Маркъл и Принц Хари. Снимка: Samir Hussein/WireImage)

След месеци очакване и спекулации, че заради смъртта на кралицата проектът Netflix за документална поредица за Хари и Меган ще отпадне, стрийминг платформата днес пусна първия трейлър. От кадрите става ясно, че поредицата, заснета и режисирана от Лиз Гарбъс, ще ни представи личния живот на двойката по-задълбочено и ще разкрие невиждани досега подробности.

Поредицата обещава да покаже „тайните дни в началото на тяхното ухажване“, както и коментари от приятели и роднини. Друг интересен аспект в поредицата от 6 части ще са настоящите отношения на двойката, както и отношенията на принц Хари и Меган с медиите.

„Защо искахте да направите този документален филм?“, пита Гарбъс херцога на Съсекс в началото на едноминутния тийзър. „Никой не вижда какво се случва зад затворените врати“, отговаря Хари. „Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си.”

„Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас?“, казва Меган Маркъл.

От Netflix все още не са потвърдили точната дата на премиерата, но се очаква тя да е преди края на годината. 

Вероятно трейлърът ще притесни кралското семейство, той се появява непосредствено преди посещението на принц Уилям и Катрин, принцесата на Уелс, в Бостън в САЩ тази седмица.