Общество

Представяме ви героите с мисия на "Маргаритка"!

Вълшебни или вежливи, те определено могат да правят чудеса....

Още с появяването си проектът "Маргаритка" спечели хиляди български деца и техните родители - той стартира през 2016 с компактдиска, който даде нов живот на 11 от най-известните детски песнички в изпълнение на едни от най-популярните български изпълнители.  

Сега  Виктория Величкова (Вики от "Мастило") и Яна Липованска имат нова мисия и се впускат в нова кампания, провокирана от грубостта, невъзпитанието и липсата на комуникация навсякъде около нас, посветена на думичките "извинявай", "моля" и " благодаря".

 

Представяме ви героите с мисия на "Маргаритка"

 

Извинявай, Моля и Благодаря вече участват в книжката "Вежливите Думички", куклено шоу, песен и аудиоприказка, а за да стигнат възможно най-близо до децата (а и до техните родители) имат и свои плюшени версии. 

Всяка плюшена играчка избродирано име на гърба си - Извинявай, Моля и Благодаря, а посланието на кампанията е “Бъди добър! - Подари герой с мисия”.

Вики и Яна вярват, че Вежливите думички трябва да са най-добрите приятели на децата и да бъдат част от живота и забавленията им всеки ден. 

Когато, без да искаш, сбъркаш – подари Извинявай!

Когато някой те зарадва – подари Благодаря! 

Когато искаш нещо – подари Моля!