Общество

Smirnoff пуска лимонада, вдъхновена от Тейлър Суифт

Лимитираната лимонада Ice Lavender Lemonade ще се появи по рафтовете на 13 февруари, само дни преди Тейлър Суифт да кацне в Австралия.

Smirnoff пуска лимонада, вдъхновена от Тейлър Суифт

Тайлър Суифт, кадър от клипа на "Lavender haze"

Известният производител на водка Smirnoff хвана вълната Тейлър Суифт с пускането на нова лятна напитка в чест на предстоящото австралийско турне на певицата - Eras.

Лимитираната лимонада Ice Lavender Lemonade ще се появи по рафтовете на 13 февруари, само дни преди Тейлър Суифт да кацне в Австралия за концертите си в Сидни и Мелбърн. За много австралийци Smirnoff Ice е класически избор през лятото.

Smirnoff пуска лимонада, вдъхновена от Тейлър Суифт

Напитката е с мътен светлолилав, лавандулов цвят и цитрусов вкус - изключително свежо за лятото. Лилавият нюанс се превърна в един от най-горещите на сезона в модата и поп музиката, отчасти благодарение на хита на звездата “Lavender Haze”. Новата лимонада Smirnoff Ice Lavender Lemonade съчетава водка Smirnoff с пикантна лимонада и нотка лавандула за ароматно и цветно ухание. Със сигурност сладката алкохолна напитка ще бъде идеален начин за разхлаждане на фона на песните на Тейлър на живо.

Тейлър ще пее три вечери в Мелбърн от 16 до 18 февруари и четири вечери в Сидни от 23 до 26 февруари.