От А до Ям

Crock Pot: Умна кухненска помощница

Толкова е популярна, че цели 82,5% от американските домакинства имат поне една такава умна помощница и твърдят, че за тях тя е най-полезният уред, след грила, отварачката за бутилки и кафе-машината.

Crock Pot: Умна кухненска помощница

Препоръчано от Crock Pot:

Съвременната градска лейди е на първо място полифункционална. Професионалист, артист, приятел, партньор, майка, дъщеря, сестра... това са само почти задължителните. Оттам добавяме всички други занимания, които ни осмислят и, ето ти го, нещата стават доста повече, отколкото обикновеният човек би могъл да съчетае. Тук като казваме съчетае, имаме предвид успешно. Защото всички ние се стремим към това да бъдем усешни във всичко, с което се захванем. Неудовлетворителните резултати не са за нас, не, благодаря. А за да постигаме целите си и да се справяме с всичко, което имаме да правим, се нуждаем от възможно най-добрите помощници. Безспорно такъв се явява тенджерата за бавно готвене Crock-Pot. Наричана още „умна тенджера“, тя пренася съвременната тенденция за мултифункционалност на всяко ниво в кухнята на градската дама с лекотата и чара на вкусната, домашно приготвена храна. Дефакто, тенджерата готви сама. И то няколко неща наведнъж. Толкова е популярна, че цели 82,5% от американските домакинства имат поне една такава умна помощница и твърдят, че за тях тя е най-полезният уред, след грила, отварачката за бутилки и кафе-машината.

Crock-Pot готви супер здравословно, защото времето за приготвяне на ястията е много дълго и на ниска температура. Така гарантирано продуктите запазват полезните си съставки. Месото е крехко и сочно, зеленчуците – цели, а не разварени, свежи и на вид, и на вкус. Уредът е и много икономичен, разходът му е 75-210 вата/час. Което срямо един стандартен котлон или фурна с техните около 3,000 вата/час си е значителна разлика. Но най-хубавото всъщност е, че спестява енергия не само на природата, а на теб. Честно, кажи, колко пъти се е случвало да сложиш яденето да се готви и да не го погледнеш повече до края?

А с умната тенджера точно това правиш, всички продукти вътре, нагласяш желания режим и преспокойно си отплаваш по твои си дела. Уредът си прави всичко останало напълно самичък.

Ето тук можеш да видиш чудни рецепти специално за Crock Pot.