От А до Ям

Зоуи Салдана, мистериозният барман и коктейлът, който ще ви прелъсти

Всеки коктейл разказва история...

Зоуи Салдана, мистериозният барман и коктейлът, който ще ви прелъсти

Всеки коктейл разказва история. И тази история може да обсеби ума ви, да ви прелъсти безвъзвратно. Днес ще ви покажа последното творение на италианския режисьор Стефано Солима, за да видите за какво говоря. Късометражният филм е новата глава в Червените дневници на CAMPARI.

В центъра на действието е Миа (Зоуи Салдана), която иска само едно - да разбере кой всъщност е мистериозният барман с червените ръкавици, чиито коктейли са безупречни, истински градски легенди в Ню Йорк. Тя се впуска във вълнуващо и донякъде опасно приключение, за да постигне целта си. Ще успее ли накрая?

Филмът засвидетелства своето уважение към таланта на барманите в цял свят - на "Червените ръце", майстори на най-добрите коктейли. Обещавам ви, че тези 15 минути ще ви зашеметят и пристрастят.

И ето че неусетно ставаме съучастници в преследването на съвършения коктейл: джин, вермут, CAMPARI, едно страстно и неустоимо заклинание, което само най-способните умеят. "Negroni" е онзи коктейл, който обсебва ума ви и ви прелъстява. Той именно беше представен наскоро и в София, в бар Public, а до края на месец май ще ви очаква в баровете Public, Oscar, 5L Speakeasy Bar, COTTO, Cache, Hashtag, Sputnik. 

Тези и други заведения ще се включат и в световната благотворителна инициатива Negroni Week, присъединявайки се към над 7700 заведения от цял свят, които набират средства за социални каузи по свой избор. В седмицата от 4 до 10 юни столичните водещи барове в гурме коктейлите, които изберат да подкрепят проекта на negroniweek.com, ще предлагат класическия "Negroni" коктейл, негови авторски интерпретации, както и CAMPARI Tonic.

С подкрепата на CAMPARI