Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

6 филма за домашното насилие, които всеки трябва да гледа

6 филма за домашното насилие, които всеки трябва да гледа
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Има много начини да се води разговорът за домашното насилие. Един от тях е чрез изкуството.

Днес ви представяме шест страхотни филма, отправящи поглед към темата. Всички са оставили трайни следи у хората, които са ги гледали, и са допринесли за създаването на тази лична непоносимост към насилието над жените, към която искаме да допринесем и ние с кампанията ни. Създадохме FB групата "Не си сама - Заедно срещу Насилието", за да покажем подкрепата си към хилядите жени в България, които са принудени да страдат от насилие у дома. Присъединете се към нас, момичета!

"Големите малки лъжи" (2017 г.)

Селест (Никол Кидман) притежава всичко – красота, богат и грижовен съпруг, две прекрасни момчета близнаци. Никой обаче и не подозира високата цена, която Селест плаща, за да поддържа илюзиите си.

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.