Звезди

15 звезди, които са се омъжили в цветни сватбени рокли

Извън класиката

15 звезди, които са се омъжили в цветни сватбени рокли

Кийра Найли избира рокля в цвят "пудра" на Chanel

снимка: usmagazine.com

Всяко малко момиче си е мечтало поне веднъж, поне за малко, някой ден да се види в красива бяла рокля, казвайки онова най-важно и специално „Да!“ в живота си. Когато пораснем обаче, понякога ни се иска да бъдем по-различни, по-интересни и затова много дами избират да се омъжат в рокля, различна от бялото.

Правят го и знаменитостите, които винаги следим за модни вдъхновения не само на червения килим и не само когато самите те пазаруват, но и когато казват „Да!“ (дори и да го правят няколко пъти). И цветната сватбена рокля съвсем не е прищявка на новото хилядолетие.

Напротив, още през 1937 година Уолис Симпсън се омъжва за принц Едуард VIII в копринена синя рокля (това за нея все пак е трети брак). Легендарната Елизабет Тейлър, известна също с поредицата си от сватби и любовни истории, също предпочита да носи цветове, различни от бялото. Някои дори отиват в другата крайност и обличат черно – както прави Мерилин Монро, когато казва „Да!“ на Джо Димаджо, както прави и Сара Джесика Паркър на сватбата си с Матю Бродерик.

Кои други звезди излизат извън традицията вижте в галерията ни!

 

Най-красивата булка на света!