Звезди

Актьори от „Приятели” си разменят шеги в инстаграм

Няколко шеговити „престрелки” наблюдаваме тези дни между двойката от сериала „Приятели” - Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър.

Актьори от „Приятели” си разменят шеги в инстаграм

Снимка: IMBd

Няколко шеговити „престрелки” наблюдаваме тези дни между двойката от сериала „Приятели” - Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър. Всичко започна със снимка под душа, която Анистън публикува в профила си. На нея актрисата е с гръб към камерата и с пяна в косата. Феновете на Дженифър реагирага светкавично, като имаше дори предположения, че снимката е свързана с линията за красота LolaVie , която актрисата лансира.

 

 

Дейвид Шуимър пък реагира на поста на Дженифър с... нов пост. Той също публикува снимка, на която позира гол под душа, но със стичаща се пяна по лицето му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

 

Тази размяна на шеги между Дженифър и Дейвид  идва след като двамата трябваше да коментират слуховете, че са имали романтични отношения и извън екрана. Тези слухове бяха породени след едно тяхно признание, че по време на снимките на сериала всеки един е бил тайно увлечен по другия. Екранната двойка бързо сложи край на спекулациите и отрече някога да са били близки в реалния живот.

 

7 тоалета на Рейчъл Грийн, които можем да носим и днес