Звезди

Бойните умения на Том Харди изобщо не са за подценяване

Том Харди не е новобранец в бойните спортове

Бойните умения на Том Харди изобщо не са за подценяване

Снимка: Getty Image

Том Харди още веднъж потвърди, че е шампион освен в "Бойна кръв ". В действителния живот артистът за следващ път победи на тепиха, демонстрирайки забележителни бойни умения.

Всъщност бойните спортове са в кръвта на Харди не отскоро. В края на август той си извоюва два медала от благотворително съревнование по джиу джицу. И в този момент - още веднъж е на върха.

Британецът завоюва купата на Ultima Martial Arts Open Championship на Откритото състезание по бразилско джиу джицу в малкия английски град Милтън Кейнс в събота, 17 септември.

Прага на вратата на фитнес залата, в която се организира надпреварата, прекрачи Едуард Харди. Публиката затихна за момент, за да разбере, че това е обичаната кинозвезда Том Харди. Но не в роля, а като войник, подготвен да пребори всеки конкурент. Именно това прави той.

Том Харди се появява от нищото, облечен в синьо кимоно, поваляйки противниците си един след различен. За да вземе успеха във всеки един мач. Точно по този начин Харди печели всичките си мачове на шампионата и получи документ за достиженията си, публикуван с същинското му име Едуард.

Говорител на шампионата назова Харди "доста готин човек", като за организаторите е било същинско удоволствие той да взе участие, пише The Guardian.

"Всички го разпознаха, а той се държа доста непретенциозно. И отдели време на всеки, който желае да се снима с него ", споделя представителят.

Както споменахме, Том Харди не е новобранец в бойните спортове. За хората той се трансформира в силен и непобедим човек на екрана, с помощта на ролите си в "Генезис ", "Дюнкерк ", "Венъм", както и в хитовият сериал " Остри козирки ". Играта му в драмата "Завръщането" от 2015 година, където си партнира с Леонардо ди Каприо, му носи номинация за " Оскар ".

В изявление зa The Guardian през 2011 година, актьорът споделя за режима, който е следвал, по време на подготовката за лентата "Бойна кръв ", в която играе американски морски пехотинец. В хода на историята той влиза в съревнование по смесени бойни изкуства, което приключва с битка с неговия отчужден брат.

"Тренирах по два часа бокс всеки ден, два часа муай тай, два часа джиу джицу, последвани от два часа хореография и два часа повдигане на тежести. Всичко това го правех седем дни в седмицата в протежение на три месеца ", показва тогава Том Харди.