Звезди

Бременната Адриана Лима се разходи по модния подиум

Лима и Лемерс обявиха връзката си на червения килим миналата година на кинофестивала във Венеция, пишат от “People”. По-рано този месец двойката разкри, че очаква момченце. Двамата очакват бебето й да се появи на бял свят през есента на 2022 г.

Бременната Адриана Лима се разходи по модния подиум

(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

40-годишният супермодел Адриана Лима дефилира на модния подиум по време на ревюто на Alexander Wang в Лос Анджелис. Лима се появи в целия си блясък на бременна жена с високи черни ботуши и изрязана черна рокля и отново привлече вниманието към себе си.

През февруари Лима обяви, че очаква първото си дете от настоящия си приятел - Андре Лемерс. Това е третото дете за моделката, тя е майка на две дъщери Валентина на 12 и Сиена на 9 години от брака със сръбския баскетболист Марко Жарич, с когото се ожениха през 2009 година, но се разделиха пет години по-късно.

 

Лима и новата й половинка - Лемерс обявиха връзката си на червения килим миналата година на кинофестивала във Венеция, пишат от “People”. По-рано този месец двойката разкри, че очаква момченце. Бебето ще се появи на бял свят през есента на 2022 г., а по всичко изглежда, че семейството им се гради върху все по-здрави основи.

 

Адриана Лима очаква трето дете