Звезди

Бри Ларсън се присъединява към "Бързи и яростни"

Това обяви Вин Дизел в Инстаграм. Той съобщава, че актрисата ще добави към поредицата нещо, което зрителите може да не са очаквали, но са искали.

Бри Ларсън се присъединява към "Бързи и яростни"

Photo by Paras Griffin/Getty Images for BET

След като гледахме Бри Ларсън в супергеройските ленти "Капитан Марвел" и "Отмъстителите: Краят", актрисата ще се присъедини към предстоящия "Бързи и яростни 10". 

Това обяви Вин Дизел в Инстаграм. Той съобщава, че актрисата ще добави към поредицата нещо, което зрителите може да не са очаквали, но са искали. "Добре дошла в семейството, Бри", пише Дизел.

 

Тепърва предстои да научаваме повече за ролята на Ларсън в предстоящия филм, но истината е, че щипка женски чар и доза интелект никога не са излищни в екшън продукциите за разнообразие и свежа глътка. Ако и вие вече изгубихте бройката на частите, ще ви напомним, че актрисата е поредното допълнение към звездния актьорския състав на поредицата - в новия филм Дизел отново ще играе добре познатия на всички Доминик Торето, завръщат се и Мишел Родригес, Тайриз Гибсън, Ludacris, Сунг Канг и Шарлиз Терон, която играе злодеят Сайфър от "Бързи и яростни 8“.

Докато Дуейн Джонсън-Скалата се отказа публично да се завърне към поредицата "Бързи и яростни", по-рано тази година стана ясно, че Джейсън Момоа също ще участва в предстоящия десети филм от поредицата, а това е заявка за челна позиция в боксофиса. В новата част ще видим и Даниела Мелхиор, която изигра Раткачър в супергеройската комедия "Отрядът самоубийци". "Бързи и яростни 10" се очаква в кината на 19 май 2023 г. Единадесетият филм от поредицата ще бъде и последен.

Нов поглед към Бри Ларсън като капитан Марвел