Звезди

Да си припомним 14 кадъра, направени от Кейт Мидълтън на децата й

Принцесата с фотоапарат в ръка

Да си припомним 14 кадъра, направени от Кейт Мидълтън на децата й

Принцеса Шарлот през май 2023 г. Снимка: The Princess/ Instagram / @princeandprincessofwales

Скандалът със снимката на принцесата на Уелс – т.нар "Фотогейт", е знак, че за монархията става все по-трудно да осъществява контрол в епохата на социалните мрежи, в която отразяването е демократично, но и хаотично. 

Семейната снимка на Кейт Мидълтън с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, която предизвика скандала, е направена от принц Уилям и беше публикувана от двореца Кенсингън с идеята да бъдат намалени спекулациите около здравето на принцесата на Уелс след коремната операция през януари. Няколко часа след публикуването й  световни информационни агенции я свалиха заради опасения за дигитална обработка, несъвместима със стандартите им, а тя се извини за объркването, като посочи, че като много любители фотографи си позволява да експериментира с редактирането на снимки.   

Ние знаем, че едно от любимите занимания на Кейт Мидълтън е фотографията и често пред обектива й попадат принц Уилям и трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Неведнъж в официалните профили на кралското семейство сме виждали  трогателни техни снимки, заснети от принцесата обикновено по повод специални празници. 

Да си припомним някои от тези кадри – разгледайте галерията!