Звезди

Дъщерята на Мадона стана рекламно лице на Calvin Klein

Лурдес направи фотосесия с младежката линия бельо на прочутата марка

Дъщерята на Мадона стана рекламно лице на Calvin Klein

Лурдес Леон

Снимка: Lionel Hahn/Getty Images

Името на дъщерята на Мадона вече има своя слава и не стои в сянката на известната й майка. 25-годишната Лурдес подписа рекламен договор с Calvin Klein за новата кампания за бельо. 

Много деца на холивудски знаменитости тръгват по стъпките на родителите си, а понякога дори ги задминат. В това число публиката видя много провокации и откровени глупави прояви, но Лурдес може да си отдъхне от критиките.

Тя вече е рекламно лице на прочутата марка Calvin Klein. Лурдес публикува в Instagram снимка с младежката и r`n`b линия бельо.

 

Лурдес изглежда страхотно с телесно бюстие, бели бикини тип мъжки боксерки и разкопчани дънки. Аксесоарите са много обрани – само пиърсинги на носа и пъпа. 25-годишната дъщеря на Мадона за пореден път демонстрира неепилираните си мишници – нейна запазена марка в последно време.

Появата на Лурдес на бляскави холивудски събития винаги е съпроводено от голям купон и щедри публикации в пресата, точно както се случваше и със знаменитата й майка.

И други дъщери на знаменитости се опитват да пробият в света на модата по стъпките на своите прочути майки. Дъщерята на модела Хайди Клум (48 г.) -  17-годишната Лени, започна първата си работа като модел миналата година. Дъщерята на Синди Крауфод също влезе в света на модата, както и дъщерята на Моника Белучи.