Звезди

Дженифър Грей ще участва в продължението на „Мръсни танци“

„Мръсни танци“ създаде своя собствена мини вселена, след като се превърна в абсолютен хит през 1987г. Добрата новина е, че ще гледаме продължение на един от най-култовите филми на 80-те съвсем скоро, съобщават от „Entertainment weekly”.

Дженифър Грей ще участва в продължението на „Мръсни танци“

Снимка: Great American Films Limited Partnership

„Мръсни танци“ създаде своя собствена мини вселена, след като се превърна в абсолютен хит през 1987г. Добрата новина е, че ще гледаме продължение на един от най-култовите филми на 80-те съвсем скоро. Участието на Дженифър Грей, която изигра Франсис „Бейби“ Хаусман в култовата класика беше потвърдено. Филмовото студио "Lionsgate" обяви новината по време на представянето си на CinemaCon в Лас Вегас, според "Entertainment Weekly".

На публиката от вътрешни хора в индустрията, беше показано кратко видео, включващо кадри от оригиналния филм и глас зад кадър, който обяви, че "Дженифър Грей се завръща при Келерман в следващата глава".

Това далеч не е първия опит да се възроди култовия филм. През 1988 г. се появи кратък тв сериал с предисторията от 2004 г. "Dirty Dancing: Havana Nights", в която участва Суейзи, но сюжетите нямаха много общо с оригинала, с изключение на присъствието на актьора, съобщават от "Entertainment Weekly".

Липсата на Патрик Суейзи, в когото бяха влюбени всички момичета, определено ще бъде осезаема, но повод за оптимизъм дава присъствието на Грей. Освен това тя ще бъде и изпълнителен продуцент на предстоящия филм, а скоро очакваме подробности.

 

 

10-те най-добри филма на 2021 според "Time"