Звезди

Дженифър Лопес красива и щастлива на корицата на Vogue

Дженифър Лопес красива и щастлива на корицата на Vogue

Photo by JC Olivera/Getty Images for iHeartRadio)

Джей Ло  винаги е следвала сърцето си, но в този етап от живота си след скорошната и сватба с Бен Афлек звездата признава, че е постигнала истинско щастие.

За декемврийския брой на Vogue Дженифър Лопес говори за семейния живот, родителството, политиката, защо иска да я наричат „госпожа Афлек” , и как записва изключително личен нов албум, първият й от почти десетилетие – „кулминация на това коя съм аз като човек и артист”, според думите ѝ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

На корицата Джей Ло виси от клон на дърво, облечена в разкошната развяваща се рокля haute couture рокля на Valentino. Роклята e с много богата долна част, държи се на тънки презрамки и е с предизвикателен гол гръб. Гримът на Дженифър е много дискретен, тя не носи аксесоари или бижута и е напълно боса.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Освен на  корицата, Джей Ло изглежда невероятно и в останалите кадри от  фотосесията, а един от любимите ни е нейният ансамбъл на Marc Jacobs.  51-годишната звезда е със стегнат изрязан бял корсет,  който разкрива изваяната ѝ талия. Сетът е допълнен от черна кожена макси пола с дълъг шлейф и голямо черно кожено яке отгоре.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Впечатляваш е и видът и в ансамбъл на Dior, включващ елегантна риза и прозрачна плисирана пола .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Феновете на певицата и актриса са впечатлени и от кадърът на веещата се черна пола с дълбока цепка, стегнат бралет, дантелено сако и чифт черни ботуши Alaïa с връзки и прозрачен акрилен ток.

Уникалната фотосесия е дело на талантливата Ани Лейбовиц