Звезди

Дженифър Лопес вдъхна нов живот на гащеризоните

Забелязана ръка за ръка с годеника си Бен Афлек (вторият шанс е на късмет) в Лос Анджелис, 52-годишна певица е с визия, която е неглиже и стилна едновременно.

Дженифър Лопес вдъхна нов живот на гащеризоните

снимка: Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

От класическа бяла тениска, която всички имаме в гардероба си, до дънки с висока талия – тази лесна комбинация е напълно достатъчна на Дженифър Лопес, за да изглежа неустоимо. Певицата, която сияе при вида на половинката си, определено има на какво да ни научи за капсулния гардероб.

Забелязана ръка за ръка с годеника си Бен Афлек (вторият шанс е на късмет) в Лос Анджелис, 52-годишна певица е с визия, която е неглиже, но привлича вниманието. Черен гащеризон с базова бяла тениска с къс ръкав отдолу, както и ефектен чифт черни обувки за допълнение към цялостната визия. Сред аксесоарите й са слънчеви очила Max Mara Geometric и чанта Coach (тя е посланик на американската марка).

Сякаш чува сватбените камбани да бият в далечината, Джей Ло напоследък е винаги усмихната. Певицата сподели новината в своя бюлетин OnTheJLo.com. Тя вече носи на пръста си огромен зелен диамант и заяви пред почитателите си: „Зеленото винаги е било моят късметлийски цвят, това го потвърждава“. А ние сме сигурни, че любовта е тайната съставка да изглежда още по-зашеметяващо!

Дженифър Лопес и Бен Афлек се сгодиха отново