Звезди

Дженифър Лорънс: най-голямата ми роля е майчинството

Дженифър Лорънс на октомврийската корица на Vogue

Дженифър  Лорънс: най-голямата ми роля е майчинството

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс, която рядко споделя подробности за личния си живот, е на корицата на Vogue за октомври. В интервю за списанието Лорънс потвърди, че детето,  което тя роди тази пролет, е момче и че името му е Сай.  Бебето е кръстено на  художника Сай Туомбли, любим артист на нейния съпруг-галерист Кук Марони.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„Сутринта, след като родих, имах чувството, че целият ми живот е започнал отначало. Сякаш бе ден първи от живота ми. Просто зяпнах. Бях толкова влюбена" - разказва Дженифър Лорънс в интервюто, в което споделя и за политическите си възгледи и за сложните отношения със семейството си. Майчинството, си дава сметка тя, е променило гледната й точка и начина, по който възприема света.  Правата на жените също е особено важна тема за актрисата, както и контролът върху оръжията. Лорънс разказва и за спонтанен аборт, който е преживяла още докато е била на 20 години, както и още един вече по време на снимките на продукцията на Netflix “Не гледай нагоре”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

В момента Лорънс промотира новия си филм Causeway. Това е първият филм, издаден от нейната продуцентска компания Excellent Cadaver, в който тя играе ролята на американски войник, който се завръща в родния си град Ню Орлиънс след травматично мозъчно нараняване в Афганистан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)