Звезди

Джиджи Хадид показа новия си апартамент в Ню Йорк

Вижте го!

Супермоделът, който е в очакване на първото си дете, сподели в профила си в Инстаграм снимки от новия си апартамент в Ню Йорк, който е успяла да завърши точно преди градът да попадне под карантина. „Развълнувана съм, че ще мога да се наслаждавам на всички тези прекрасни кътчета, които създадох с малко помощ от любимите ми креативни хора“, написа Джиджи Хадид, като благодари на Гордън Кан, архитект, известен именно с реновирането на различни места, както и на своята майка Йоланда Хадид. Въпреки съдействието на специалисти тя активно се е включила в дизайна на интериора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на

В дневната и в кухнята забелязваме много цветни детайли, сред които се открояват канапе на Missoni, както и цветни възглавници Jean Paul Gaultier. В кухнята виждаме красиви врати, които са постигнати с ярко оцветените форми за паста на художничката Линда Милър Никълсън.

На една от стените пък се откроява платно на Иймън Харингтън, върху което пише: „Добре дошли! Всякакви възрасти, всякакви цветове, всякакви размери, всякакви култури, всякакви полове, всякакви вярвания, всякакви религии, всякакви типове, всякакви хора, са на сигурно място тук“. Стената на една от баните пък е покрита с корици на New Yorker. Докато спалнята е в по-неутрални тонове, само над нея са поставени малко по-цветни декорации. Именно в новия си дом Джиджи и Зейн Малик ще посрещнат своя наследник.

 

И още звездни двойки, които скоро ще станат родители