Звезди

Ето 5 принца, за които все още можете да се омъжите

Черешката сме оставили за накрая.

Ето 5 принца, за които все още можете да се омъжите

Снимка: Reuters

Принц Хари вече е щастливо женен, момичета, но не се отчайвайте – в морето има още принцове, които очакват своята Меган. Честно казано, европейските не ни се струват на нивото на Хари, но в Азия например има изключителни ергени. Списъкът може да бъде допълнен, тук се спираме само на пет. Черешката, разбира се, сме оставили за накрая.

 

Принц Себастиан на Люксембург

25-годишен, служи в армията. Няма шанс за престола, тъй като е най-малкият от пет деца. Което всъщност няма значение – ще ви остава повече време да развивате хобита като катерене, ски, плуване, защото той това харесва. Освен това Себастиан обича да „открива нови култури”, което е много добър знак за бъдеще, изпълнено с „невероятни преживявания”! Няма Instagram, което не е много хубаво и прави задачата по-трудна, но повечето от следващите имат. 


Принц Йоаким на Белгия

Също като люксембургския принц, и този няма шанс за трона. Братовчедка му, принцеса Елизабет, е престолонаследник. Принцът служи във военноморските сили. Получил е образованието си в Англия и Италия. Може би е добра идея да започнете да изучавате морска биология например още отсега, в случай че ви се отдаде шанс да покажете, че и вие обичате морето. Ако намерите негов Instagram акаунт, споделете и с другите. Или по-добре недейте. Задръжте си го, защото следват още предложения.


Принц Хюсеин бин Абдула на Йордания

Да бъдеш снаха на кралица Рания, вероятно е дори още по-вълнуващо от това да си съпруга на Хюсеин, който един ден ще наследи трона. 23-годишният син на крал Абдула е много съвременен. Има и Instagram с 1.1 млн. последователи (здрава конкуренция), обича футбол (не е лошо да отгледате този интерес). Адресът му е тук, успех!

 


Шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал Мактум на Дубай

Шейхът е на 35 години и е по-известен и от принца на Йордания. Има 5.9 млн. предимно последователки в Instagram. На галено го наричат Фаза. Фаза обича ездата и има няколко спечелени турнира. Също така се занимава с изключително аристократичен спорт – отглеждането и тренирането на соколи (или както там се казва този спорт), обича подводното пещернячество, колоезденето и поезията. Човекът е ренесансова личност, залягайте над общата си култура. За да се приближите, потърсетe faz3 в Instagram.

 

A post shared by Fazza (@faz3) on

 


Принц Абдул Матеен на Бруней

Започваме направо с адреса му в Instagram – потърсете tmski. Четвъртият син на султана на Бруней е на 26 години. Красавец, много обича страната си, очевидно атлетичен. И той като всеки уважаващ себе си принц, е завършил военна академия. Там му се носи славата как е завършил състезание от „74 км през 7 планини за 24 часа”. Може би е добре да сте запознати с правилата на полото, защото това тренира, а така също бокс и футбол. Ако успеете, ви чака златен живот.

 

A post shared by Mateen (@tmski) on