Звезди

Глория Естефан получи кукла Барби с нейното лице

Барби Gloria Estefan излезе на пазара в чест на 65-ия рожден ден на музикалната легенда.

Глория Естефан получи кукла Барби с нейното лице

GettyImages ( Bruce Glikas/ Contributor)

Глория Естефан празнува рождения си ден със собствената си Барби. Компанията - производител  Mattel  пусна кукла, направена по нейно подобие, за да отпразнува 65-ия рожден ден на музикалната икона и нейния хит сингъл от 1989 г. Get on Your Feet.

 

„За мен е чест да си партнирам с Барби, за да създам кукла по мое подобие, особено когато празнувам 65-ия си рожден ден и точно преди Месеца на испанското наследство“, каза Естефан в изявление за Billboard. „Когато проектирахме моята Барби с екипа, исках да съм сигурна, че оставам вярна на своите мултикултурни корени – и вярвам, че направихме точно това.“  Барби-Глория  ще си „партнира” с Artístas y Músicos Latinoamericanos-нестопанска организация, която предоставя на млади хора  уроци по музика, писане на песни, аудио и продуцентски програми. Освен това куклата на певицата  ще се „включи”  програмите  Mentor-Fellow, които обучават деца в спецификите на различните професии и им дават възможност за кариерно развитие  в сферата на изкуството и администрацията.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priscila (@pri.in.pink)

 

Глория Естефан е кубино-американска певица, автор на песни и актриса. Печелила е седем награди Грами и награда Латино Грами за Личност на годината на Латинската звукозаписна академия. Едни от най-известните ѝ песни са Conga, Turn the Beat Around и Don't Wanna Lose You.  Преди около година Глория  направи смразяващо признание за тормоз над нея като дете. Целта на признанието и бе да насърчи родителите да общуват повече с децата си и същевременно да покаже на младежите, че не бива да се предоверяват на околните.